loading

Novosti

Savjeti za pripremu izgradnje svog prvog doma

Postupak gradnje kuće nije jednostavan podvig, ali poseban je doživljaj. Želimo da to iskustvo bude najbolje što može biti. Napravili smo popis za pomoć pri razmišljanju prije upuštanja u izgradnju svog doma. Što ste više obrazovani i pripremljeni, to vam može biti lakši. Sretno planiranje!

 

1) Stvorite čvrst dizajn. Koja je funkcija ovog doma? Je li to ljetna vikendica koju ćete jednog dana moći prodati? Ili je to dom u kojem ćete ostariti. Planirajte za sadašnjost i budućnost.

2) Provjerite može li vaš životni stil podnijeti postupak izgradnje novog doma. Izgradnja kuće može potrajati neko vrijeme, pa osigurajte da su obitelj i vaš džeparac stabilni.

3) Osmislite sustav za organiziranje i praćenje svega. Organiziranjem uštedjet ćete zdrav razum

4) Ima li svaka soba namjenu? Nemojte samo graditi sobe bez da ste se odlučili za što će biti namijenjena. Obavezno optimizirajte prostor u svom novom domu.

5) Pronađite tim za igradnju u kojem se osjećate ugodno. Nemojte graditi svoju kuću sa nekim u koga ne vjerujete. Sjednite s ljudima koji će raditi s vama i upoznajte ih.

6) Pregledajte zemlju na kojoj želite graditi i pravila koja uz to dolaze. Postoje zakoni i pravila koje će vaša kuća morati ispunjavati. Što brže shvatite te zahtjeve, to bolje.

7) Obavite domaću zadaću i pripremite se da potrošite svoj novac. Gradnja kuće nije jeftina, ali isplati se. Nemojte da vas iznenadi neki neočekivani trošak. Što više znate o procesu gradnje kuće, bolje će vam biti.

8) Držite oko 20% svog proračuna za neočekivane troškove.

9) Ne zaboravite na uređenje okoliša. Izgradnja kuće je glavni projekt. Ali imajte predodžbu o tome kako biste željeli da izgleda čitav projekt

10) Napravite popis onoga što želite i koliko što želite. Je li granit neizostavan i jednostavno ga morate ugraditi neovisno o cijeni? Odlučite to sada kako biste lakše riješili stvari.

Pošaljite upit

Za sve informacije i upite kontaktirajte nas kroz dolje navedenu kontakt formu. Sve podatke ćemo koristiti isključivo u svrhu odgovora na vaš upit i kontaktirati vas što je prije moguće. Tu smo da vam pomognemo.
Upotrebom ovog obrasca prihvaćate pravila privatnosti na ovoj web stranici.