loading
Ukratko o nama

Ukratko o nama

Građevinska tvrtka Kontura d.o.o. Idealan je partner kada je u pitanju realizacija i vođenje projekta, izgradnja kuća ili poslovnog prostora, izrada fasade i fasaderski radovi, izrada krova i krovopokrivački radovi. Sve građevinske i adaptacijske radove izvodimo kvalitetno i u zadanom roku. 

 

Cilj tvrtke je svakom svom Investitoru pružiti maksimalnu uslugu i kvalitetu izvedenih radova, što postiže konstantni usavršavanjem svojih djelatnika te ulaganjem u opremu i mehanizaciju potrebnu za rad.
 

Poduzeće Kontura d.o.o. posjeduje rješenje Ministarstva kulture za obavljanje poslova zaštite i očuvanja kulturnih dobara. (Sustav mjera zaštite kulturnoga dobra je ukupnost svih zaštitnih mjera utvrđenih radi potpune zaštite i očuvanja kulturnoga dobra.)

 

Zašto odabrati nas

Radimo sa vama

S vama ćemo raditi na vašem projektu, velikom ili malom. Zajedno ćemo prilagoditi vaše planove za novu gradnju, preuređivanje ili obnovu.  

Širok spektar usluga

Kontura d.o.o. Idealan je partner kada je u pitanju realizacija i vođenje projekta, izgradnja kuća ili poslovnog prostora.

Iskrenost

Za nas je iskrenost jedina politika i nastojimo sve projekte dovršiti s integritetom, ne samo s klijentima, već i s našim dobavljačima i izvođačima.

Iskustvo u vođenju projekata

Imamo dugogodišnje iskustvo i dokazane rezultate. Naše iskustvo osigurava da će vaši projekti biti izvedeni s najviše profesionalizma.  

Konkurentne cijene

Radimo unutar vašeg proračuna kako bismo vam osigurali da dobijete ono što želite koristeći ekonomične strategije.  

Odlična reputacija

U industriji smo poznati za pružanje kvalitetnih komercijalnih građevinskih rješenja za sve naše klijente.

Pošaljite upit

Za sve informacije i upite kontaktirajte nas kroz dolje navedenu kontakt formu. Sve podatke ćemo koristiti isključivo u svrhu odgovora na vaš upit i kontaktirati vas što je prije moguće. Tu smo da vam pomognemo.
Upotrebom ovog obrasca prihvaćate pravila privatnosti na ovoj web stranici.