loading

Adaptacije i rekonstrukcije

Razmišljate o obnovi svoje kuće? Dobra ideja - udahnuti novi život starom domu, spasiti dragulj od propasti ili jednostavno obnoviti zapuštenu kuću kako bi zaradili može biti nevjerojatno korisno.

Vjerojatno već imate neke ideje kako bi trebao izgledati Vaš adaptirani dom, ali niste sigurni da je to baš to što vi želite. Niste sigurni da li se to što vi želite uopće može izvesti. Hoće li to uopće dobro izgledati, je li moguće iz vašeg prostora dobiti funkcionalniji stan? Ili možda još jednu neophodnu sobu ili prijeko potreban skladišni prostor? Bezbroj pitanja vam se vrti po glavi. Razmišljate i o svim pozitivnim i negativnim stranama svoje odluke.

Potrebno je odlučiti koje će se prostorije i u kojoj mjeri preuređivati. Naravno to uvelike zavisi i od materijalnih sredstava s kojima raspolažete. Radovi na preuređenju neminovno sa sobom donose stan ispunjen prašinom, bukom i majstorima. Radi toga je najbolje srediti sve odjednom ili što više toga odjedanput. Ujedno je to i jeftinija varijanta iz razloga što je količina radova veća, to je cijena jeftinija.

Ostale usluge

Pošaljite upit

Za sve informacije i upite kontaktirajte nas kroz dolje navedenu kontakt formu. Sve podatke ćemo koristiti isključivo u svrhu odgovora na vaš upit i kontaktirati vas što je prije moguće. Tu smo da vam pomognemo.
Upotrebom ovog obrasca prihvaćate pravila privatnosti na ovoj web stranici.